/ Стрічка новин   / Обладнання   / Для виробництва продуктів харчування   / Для виробництва солоду  

Новини про обладнання для виробництва солоду, новинки, детальна інформація відносно обладнання для виробництва солоду

Для виробництва солоду


Teerenpeli – от 60 до 3000 литров - Profibeer



Profibeer
Затирание специального «виски»-солода требует единственной паузы – 63° C. Кипятить сусло не нужно, из фильтр-чана оно поступает сразу на брожение, а оттуда на дистилляцию. На первых порах танки в пивоварне на 70% были заняты под ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 20.11.2018




Дивитись всі новини в розділі Для виробництва солоду