- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Патисон
“Я ніколи не соромився казати, що я з Коломиї”, – ведучий “Свободи слова” Вадим Карп’як - Коломия Сьогодні - Новини Коломиї, Коломийщини та Прикарпаття
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 31.10.2018
Новини про патисони, новинки, детальна інформація відносно патисонів
Патисон
“Я ніколи не соромився казати, що я з Коломиї”, – ведучий “Свободи слова” Вадим Карп’як - Коломия Сьогодні - Новини Коломиї, Коломийщини та Прикарпаття
Коломия Сьогодні - Новини Коломиї, Коломийщини та Прикарпаття
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Ти виїхав з Коломиї в 1994-ому році на навчання до Києва, де й залишився. Розкажи, як ти поїхав з батьківської хати в столицю? Дуже тяжкі часи були.
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 31.10.2018
Дивитись всі новини в розділі Патисон