/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Консервовані продукти
/ Грибна консервація
Рецепт на Різдво: Капусняк з грибами - ОГО
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.01.2013
Новини про грибну консервація, новинки, детальна інформація відносно грибної консервації
Грибна консервація
Рецепт на Різдво: Капусняк з грибами - ОГО
ОГО
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) На 3-літрову каструлю: 600 г квашеної капусти, 50 г сушених грибів (білі, польські, підберезники), 6 картоплин, 2 л води, 1 ріпчаста цибулина, 1 морквина, ...
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.01.2013
Дивитись всі новини в розділі Грибна консервація