- • Інжир
- • Абрикоси
- • Авокадо
- • Агрус
- • Айва
- • Алича
- • Ананаси
- • Апельсини
- • Асаї
- • Банани
- • Брусниця
- • Виноград
- • Вишня
- • Глід
- • Горобина
- • Гранат
- • Грейпфрут
- • Груші
- • Диня
- • Журавлина
- • Ківі
- • Кавуни
- • Лайм
- • Лимони
- • Лохина
- • Малина
- • Манго
- • Мандарини
- • Морошка
- • Нектарини
- • Обліпиха
- • Ожина
- • Оливи
- • Персики
- • Полуниця
- • Помело
- • Сливи
- • Смородина
- • Суниця
- • Фініки
- • Фейхоа
- • Хурма
- • Черешня
- • Чорниця
- • Шипшина
- • Яблука
- • Ялівцева ягода
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Фрукти. Ягоди
/ Авокадо
Чому потрібно мити авокадо, навіть якщо ви не їсте шкірку - UkrMedia Їжа
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.06.2019
Новини про авокадо, новинки, детальна інформація відносно авокадо
Авокадо
Чому потрібно мити авокадо, навіть якщо ви не їсте шкірку - UkrMedia Їжа
UkrMedia Їжа
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Миття — важливий спосіб запобігти потраплянню бактерій і бруду на ніж. Якщо ви не миєте авокадо, перш ніж його розрізати, то ризикуєте заразитися небезпечною бактеріальною інфекцією, попереджає Управління з контролю за продуктами та ліками США (FDA), інформує Ukr.Media. FDA шокував любителів гуакамоле, порекомендувавши завжди ретельно мити шкірку авокадо, навіть якщо ви збираєтеся лише зрізати її та викинути. Миття — важливий спосіб запобігти потраплянню бактерій і бруду на ніж, а також уникнути перенесення інфекції з темно-зеленої шкіри авокадо на її світло-зелену м'якуш, яку ви їсте. Щоб ...
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.06.2019
Дивитись всі новини в розділі Авокадо