/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Крупа полб'яною
Генетики: напої з гірким смаком мають неоднозначний ефект на здоров'я - UkrMedia
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.11.2018
Новини про крупи полб'яні, новинки, детальна інформація відносно круп полб'яних
Крупа полб'яною
Генетики: напої з гірким смаком мають неоднозначний ефект на здоров'я - UkrMedia
UkrMedia
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Споживання кави й алкоголю генетики зв'язали із сприйняттям гіркого смаку. Люди з мутаціями в генах рецепторів до кофеїну, більш чутливі до смаку цієї ...
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.11.2018
Дивитись всі новини в розділі Крупа полб'яною