/ Лента новостей
/ Продукция с/х, сырье
/ Грибы
Для різото беруть усе біле: рис, бульйон, гриби та вино - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 19.10.2014
Новости про грибы, новости, подробности относительно грибов
Грибы
Для різото беруть усе біле: рис, бульйон, гриби та вино - Gazeta.ua
Gazeta.ua Це класичне поєднання: гриби, цибуля та вершки. Гриби для шлунку важкуваті, але ж українці люблять поїсти ситно й смачно. Ми не французи, які шукають у стравах напівтонів. Коли вершки закиплять, витискаю сік з тієї ж половинки лимона, якою ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 19.10.2014
Смотреть все новости в разделе Грибы