/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Масложировая продукция
/ Масло сливочное
Сирну паску готують з лимонним соком і збитими вершками - Gazeta.ua (прес-реліз)
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 10.04.2015
Новости про масло сливочное, новости, подробности относительно масла сливочного
Масло сливочное
Сирну паску готують з лимонним соком і збитими вершками - Gazeta.ua (прес-реліз)
Gazeta.ua (прес-реліз) Протерти сир через сито. Ізюм залити теплою водою на півгодини, злити рідину. Помити і обсушити. Збити міксером розм'якшене вершкове масло, цукор, ваніль і яйця. З'єднати сирну і яєчну маси. Додати збиті вершки, родзинки і лимонний сік. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 10.04.2015
Смотреть все новости в разделе Масло сливочное