/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мука
/ Мука тыквенная
У великодню паску з коньяком додають в'ялену вишню - Gazeta.ua (прес-реліз)
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 09.04.2015
Новости про муку тыквенные, новости, подробности относительно муки тыквенных
Мука тыквенная
У великодню паску з коньяком додають в'ялену вишню - Gazeta.ua (прес-реліз)
Gazeta.ua (прес-реліз) Змішуємо його з дріжджами, 2 столовими ложками борошна, і додаємо 4 ложки цукру. Накриваємо плівкою і залишаємо на 20-30 хвилин. Повинна з'явитися пінна шапочка. Замочуємо родзинки і цукати в коньяку (бажано заздалегідь). Збиваємо ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 09.04.2015
Смотреть все новости в разделе Мука тыквенная