- • Антильский огурец
- • Базилик
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколи
- • Брюссельская капуста
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста белокочанная
- • Капуста краснокочанная
- • Картофель
- • Кольраби
- • Лук
- • Морковь
- • Огурец
- • Патиссон
- • Пекинская капуста
- • Перец овощной
- • Петрушка
- • Помидор
- • Ревень
- • Редис
- • Редька
- • Репа
- • Свекла
- • Сельдерей
- • Топинамбур
- • Тыква
- • Фасоль
- • Фенхель
- • Хрен
- • Чеснок
- • Шпинат
- • Щавель
/ Лента новостей
/ Продукция с/х, сырье
/ Овощи
/ Чеснок
Італійський омлет стає пухким у духовці - Gazeta.ua (прес-реліз)
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 24.08.2015
Новости про чеснок, новости, подробности относительно чеснока
Чеснок
Італійський омлет стає пухким у духовці - Gazeta.ua (прес-реліз)
Gazeta.ua (прес-реліз) Тонкими півкільцями ріжу червону цибулину. Дрібно — два зубці часнику і трохи петрушки. Змішую з двома чайними ложками соку лимона і столовою — оливкової олії. Цибулю обсмажую у вершковому маслі. Як стане золотавою, докладаю перець ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 24.08.2015
Смотреть все новости в разделе Чеснок