- • Антильский огурец
- • Базилик
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколи
- • Брюссельская капуста
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста белокочанная
- • Капуста краснокочанная
- • Картофель
- • Кольраби
- • Лук
- • Морковь
- • Огурец
- • Патиссон
- • Пекинская капуста
- • Перец овощной
- • Петрушка
- • Помидор
- • Ревень
- • Редис
- • Редька
- • Репа
- • Свекла
- • Сельдерей
- • Топинамбур
- • Тыква
- • Фасоль
- • Фенхель
- • Хрен
- • Чеснок
- • Шпинат
- • Щавель
/ Лента новостей
/ Продукция с/х, сырье
/ Овощи
/ Картофель
Ранні овочі: Як уникнути "передозування" нітратами - Еxpres.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 19.04.2016
Новости про картофель, новости, подробности относительно картофеля
Картофель
Ранні овочі: Як уникнути "передозування" нітратами - Еxpres.ua
Еxpres.ua «Капусту, моркву, буряк, картоплю треба тримати у водi годину -- завдяки цьому нiтратiв стане менше на 25 -- 30% (вони перейдуть у воду). А зеленину, огiрки, помiдори, редиску слiд вимочувати не менше як двi години -- вони ж не будуть ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 19.04.2016
Смотреть все новости в разделе Картофель