/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Масложировая продукция
/ Масло сливочное
Жасминовий чай для печива запарюють у молоці - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 04.07.2016
Новости про масло сливочное, новости, подробности относительно масла сливочного
Масло сливочное
Жасминовий чай для печива запарюють у молоці - Gazeta.ua
Gazeta.ua 80 г вершкового масла дістає з холодильника за годину до приготування — щоб стало кімнатної температури. 2 яйця та 100 г цукру збиває до пишної маси. Просіює 150 г борошна. Всипає 1/2 ч. л. розпушувача й перемішує. Додає масло і знову ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 04.07.2016
Смотреть все новости в разделе Масло сливочное