/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Масложировая продукция
/ Масло сливочное
Ароматну свинину подають з конфітюром з часнику і винограду - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 13.08.2016
Новости про масло сливочное, новости, подробности относительно масла сливочного
Масло сливочное
Ароматну свинину подають з конфітюром з часнику і винограду - Gazeta.ua
Gazeta.ua Розрізати навпіл цибулину і виноградинки. Киш-миш краще не використовувати. Він занадто дрібний. Обсмажити на вершковому маслі цибулю 3 хвилини. Додати до нього часник і смажити ще 2 хвилини. Обсушити цибулю з часником від масла ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 13.08.2016
Смотреть все новости в разделе Масло сливочное