- • Антильский огурец
- • Базилик
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколи
- • Брюссельская капуста
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста белокочанная
- • Капуста краснокочанная
- • Картофель
- • Кольраби
- • Лук
- • Морковь
- • Огурец
- • Патиссон
- • Пекинская капуста
- • Перец овощной
- • Петрушка
- • Помидор
- • Ревень
- • Редис
- • Редька
- • Репа
- • Свекла
- • Сельдерей
- • Топинамбур
- • Тыква
- • Фасоль
- • Фенхель
- • Хрен
- • Чеснок
- • Шпинат
- • Щавель
/ Лента новостей
/ Продукция с/х, сырье
/ Овощи
/ Базилик
Ніжні в'ялені помідори готують з ароматними спеціями та часником - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 30.08.2016
Новости про базилик, новости, подробности относительно базилика
Базилик
Ніжні в'ялені помідори готують з ароматними спеціями та часником - Gazeta.ua
Gazeta.ua В'ялені помідори уже давно з італійського делікатесу стали українською стравою. Їх додають до вермішелі, піци, салатів і м'яса. Проте, не у всіх господинь вони виходять ніжними та непересушеними. Щоб приготувати їх як в класичному рецепті. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 30.08.2016
Смотреть все новости в разделе Базилик