/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Масложировая продукция
/ Масло сливочное
Круасани: історія і секрети приготування класичної французької ... - Сегодня
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 11.05.2018
Новости про масло сливочное, новости, подробности относительно масла сливочного
Масло сливочное
Круасани: історія і секрети приготування класичної французької ... - Сегодня
Сегодня У більшості рецептів пропонується готувати круасан з дріжджового тіста, яке після неодноразового підйому прошаровуються вершковим маслом, потім складається кілька разів і ретельно розкочується. Так формується листкове дріжджове тісто. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 11.05.2018
Смотреть все новости в разделе Масло сливочное