/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Масложировая продукция
/ Масло растительное
Вчені з'ясували, на чому безпечніше смажити їжу - Погляд - Новини Чернівців і області
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 26.10.2018
Новости про масло растительное, новости, подробности относительно масла растительного
Масло растительное
Вчені з'ясували, на чому безпечніше смажити їжу - Погляд - Новини Чернівців і області
Погляд - Новини Чернівців і області Науковці з Університету Країни Басків в Іспанії провели аналіз 3 видів рослинної олії: оливкової, соняшникової та лляної. Обрані зразки вони нагріли до 190 градусів й перевірили на вміст альдегідів — токсичних речовин, здатних спричинити ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 26.10.2018
Смотреть все новости в разделе Масло растительное