/ Лента новостей   / Продукты переработки   / Масложировая продукция   / Масло растительное  

Новости про масло растительное, новости, подробности относительно масла растительного

Масло растительное


Вчені з'ясували, на чому безпечніше смажити їжу - Погляд - Новини Чернівців і області



Погляд - Новини Чернівців і області
Науковці з Університету Країни Басків в Іспанії провели аналіз 3 видів рослинної олії: оливкової, соняшникової та лляної. Обрані зразки вони нагріли до 190 градусів й перевірили на вміст альдегідів — токсичних речовин, здатних спричинити ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 26.10.2018


Смотреть все новости в разделе Масло растительное