/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Масложировая продукция
/ Масло растительное
Качина грудка під ніжним гранатовим соусом зі спеціями - UkrMedia
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 28.10.2018
Новости про масло растительное, новости, подробности относительно масла растительного
Масло растительное
Качина грудка під ніжним гранатовим соусом зі спеціями - UkrMedia
UkrMedia Обсмажуємо їх на рослинній олії: спочатку близько 3-х хвилин з боку шкури, потім перевертаємо і смажимо ще 5-8 хвилин. Майже готові грудки перекладаємо в форму і запікаємо 10-15 хвилин в духовці при високій температурі: 200-220 градусів. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 28.10.2018
Смотреть все новости в разделе Масло растительное