- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Петрушка
Макароны или Паста? - Вечерний Ставрополь
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 14.02.2014
Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки
Петрушка
Макароны или Паста? - Вечерний Ставрополь
Вечерний Ставрополь ИНГРЕДИЕНТЫ: лук репчатый (мелко порезать) — 1 шт., чеснок (порезать) — 1 зуб., сок лимонный — 1 стак., фарш — 450 г, цедра лимонная — 1 ч. л., сухари — 2 стак., петрушка, карри — 1/2 ч. л., макароны («пружинки») — 85 г, сало (без шкурки) — 100 г, лавровый лист — 4 шт., соль, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 14.02.2014
Дивитись всі новини в розділі Петрушка