/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Петрушка  

Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки

Петрушка


Макароны или Паста? - Вечерний Ставрополь



Вечерний Ставрополь
ИНГРЕДИЕНТЫ: лук репчатый (мелко порезать) — 1 шт., чеснок (порезать) — 1 зуб., сок лимонный — 1 стак., фарш — 450 г, цедра лимонная — 1 ч. л., сухари — 2 стак., петрушка, карри — 1/2 ч. л., макароны («пружинки») — 85 г, сало (без шкурки) — 100 г, лавровый лист — 4 шт., соль, ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 14.02.2014




Дивитись всі новини в розділі Петрушка