/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Йорданське печиво зберігають рік - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.06.2014
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Йорданське печиво зберігають рік - Gazeta.ua
Gazeta.ua Будь-коли можна потерти, перемішати з якимось соусом і так їсти, — розповідає. Заливає 200 г фініків без кісточок гарячою водою, щоб розпарилися. Витискає масу й руками змішує з вершковим маслом. — Масло має бути кімнатної температури. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.06.2014
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове