/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Масложировая продукция
/ Масло сливочное
Йорданське печиво зберігають рік - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 30.06.2014
Новости про масло сливочное, новости, подробности относительно масла сливочного
Масло сливочное
Йорданське печиво зберігають рік - Gazeta.ua
Gazeta.ua Будь-коли можна потерти, перемішати з якимось соусом і так їсти, — розповідає. Заливає 200 г фініків без кісточок гарячою водою, щоб розпарилися. Витискає масу й руками змішує з вершковим маслом. — Масло має бути кімнатної температури. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 30.06.2014
Смотреть все новости в разделе Масло сливочное