/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Готовим по книгам: узбекская кухня - Mail.Ru
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 12.11.2014
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Готовим по книгам: узбекская кухня - Mail.Ru
Mail.Ru Картофелины мы чистим, отвариваем и нарезаем колечками, сыр натираем. Как настоящие шеф-повара, мы все готовим сами, соус бешамель в том числе. Муку насыпаем в сухой сотейник, просушиваем на огне, добавляем сливочное масло и ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 12.11.2014
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове