/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Узелки с рикоттой и шпинатом под соусом Бешамель - GIGAmir
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.01.2015
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Узелки с рикоттой и шпинатом под соусом Бешамель - GIGAmir
GIGAmir 1. Взбить яйца со щепткой соли, добавить муку, размешать, и влить воду или молоко, или смесь молока с йогуртом, так чтобы получилось гладкое, легко льющееся тесто. В конце влить в тесто растопленное сливочное масло или оливковое ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.01.2015
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове