/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Через два кордони по... ковбасу й сало - Голос України
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.03.2015
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Через два кордони по... ковбасу й сало - Голос України
Голос України Бери шість батонів ковбаси, та не вареної, копченої бери, де ти бачив у нас у Сімферополі копчену по 50 гривень (120 рублів) за палку, щонайменше 200—300 треба викласти й масло вершкове бери, — наставляє свого чоловіка дружина. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.03.2015
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове