/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Великодній десерт із повітряного рису поливають карамеллю - Gazeta.ua (прес-реліз)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.04.2015
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Великодній десерт із повітряного рису поливають карамеллю - Gazeta.ua (прес-реліз)
Gazeta.ua (прес-реліз) Вершкове масло розтопити в каструлі. Туди всипати зефірні цукерки і на повільному вогні їх розтопити, поступово помішуючи. Всипати рис, добре перемішати. Охолодити суміш до 37-40 градусів. Якщо є в наявості пластикові форми від кіндерів, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.04.2015
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове