/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Масложировая продукция
/ Масло сливочное
Великодній десерт із повітряного рису поливають карамеллю - Gazeta.ua (прес-реліз)
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 06.04.2015
Новости про масло сливочное, новости, подробности относительно масла сливочного
Масло сливочное
Великодній десерт із повітряного рису поливають карамеллю - Gazeta.ua (прес-реліз)
Gazeta.ua (прес-реліз) Вершкове масло розтопити в каструлі. Туди всипати зефірні цукерки і на повільному вогні їх розтопити, поступово помішуючи. Всипати рис, добре перемішати. Охолодити суміш до 37-40 градусів. Якщо є в наявості пластикові форми від кіндерів, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 06.04.2015
Смотреть все новости в разделе Масло сливочное