/ Лента новостей   / Продукты переработки   / Масложировая продукция   / Масло сливочное  

Новости про масло сливочное, новости, подробности относительно масла сливочного

Масло сливочное


Великодній десерт із повітряного рису поливають карамеллю - Gazeta.ua (прес-реліз)



Gazeta.ua (прес-реліз)
Вершкове масло розтопити в каструлі. Туди всипати зефірні цукерки і на повільному вогні їх розтопити, поступово помішуючи. Всипати рис, добре перемішати. Охолодити суміш до 37-40 градусів. Якщо є в наявості пластикові форми від кіндерів, ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 06.04.2015


Смотреть все новости в разделе Масло сливочное