/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Фарш
Ракію настоюють шість років - Gazeta.ua (прес-реліз)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.05.2015
Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу
Фарш
Ракію настоюють шість років - Gazeta.ua (прес-реліз)
Gazeta.ua (прес-реліз) Зверху тефтелю обмазують яєчним жовтком із шафраном. Фарш має вистояти 24–36 годин перед смаженням. До нього додають мінеральну воду та спеції. Випікають на грилі. 7. Шкембе чорба – суп із свинячого, коров'ячого або овечого шлунка. Для бульйону шлунок ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.05.2015
Дивитись всі новини в розділі Фарш