/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Фарш  

Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу

Фарш


Ракію настоюють шість років - Gazeta.ua (прес-реліз)



Gazeta.ua (прес-реліз)
Зверху тефтелю обмазують яєчним жовтком із шафраном. Фарш має вистояти 24–36 годин перед смаженням. До нього додають мінеральну воду та спеції. Випікають на грилі. 7. Шкембе чорба – суп із свинячого, коров'ячого або овечого шлунка. Для бульйону шлунок ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 19.05.2015




Дивитись всі новини в розділі Фарш