/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мясо и мясные продукты
/ Фарш
Ракію настоюють шість років - Gazeta.ua (прес-реліз)
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 19.05.2015
Новости про фарш, новости, подробности относительно фарша
Фарш
Ракію настоюють шість років - Gazeta.ua (прес-реліз)
Gazeta.ua (прес-реліз) Зверху тефтелю обмазують яєчним жовтком із шафраном. Фарш має вистояти 24–36 годин перед смаженням. До нього додають мінеральну воду та спеції. Випікають на грилі. 7. Шкембе чорба – суп із свинячого, коров'ячого або овечого шлунка. Для бульйону шлунок ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 19.05.2015
Смотреть все новости в разделе Фарш