- • Борошно амарантове
- • Борошно вівсяне
- • Борошно волоського горіха
- • Борошно гарбузова
- • Борошно гречане
- • Борошно житнє
- • Борошно кукурудзяне
- • Борошно кунжутна
- • Борошно лляна
- • Борошно пшеничне
- • Борошно рисове
- • Борошно розторопші
- • Борошно соєве
- • Борошно ячмінне
- • Борошняні суміші
- • Черемхова борошно
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Борошно
/ Борошно пшеничне
Курку з перцем подають на підсмаженому хлібі | Новини на ... - Gazeta.ua (прес-реліз)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 12.07.2015
Новини про борошно пшеничне, новинки, детальна інформація відносно борошна пшеничного
Борошно пшеничне
Курку з перцем подають на підсмаженому хлібі | Новини на ... - Gazeta.ua (прес-реліз)
Gazeta.ua (прес-реліз) Найкраще чіабату — італійський із пшеничного борошна. Підійде і звичайний білий. Свіжий багет ріже на скибки. Підсмажує кожну в тостері або на розпеченій сковорідці по хвилині з обох боків. Має бути хрумкий зовні і м'який зсередини. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 12.07.2015
Дивитись всі новини в розділі Борошно пшеничне