/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мука
/ Мука пшеничная
Курку з перцем подають на підсмаженому хлібі | Новини на ... - Gazeta.ua (прес-реліз)
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 12.07.2015
Новости про муку пшеничную, новости, подробности относительно муки пшеничной
Мука пшеничная
Курку з перцем подають на підсмаженому хлібі | Новини на ... - Gazeta.ua (прес-реліз)
Gazeta.ua (прес-реліз) Найкраще чіабату — італійський із пшеничного борошна. Підійде і звичайний білий. Свіжий багет ріже на скибки. Підсмажує кожну в тостері або на розпеченій сковорідці по хвилині з обох боків. Має бути хрумкий зовні і м'який зсередини. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 12.07.2015
Смотреть все новости в разделе Мука пшеничная