/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Свинина
Тушковану свинину вмочують у гірчично-медовий соус - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.06.2016
Новини про свинину, новинки, детальна інформація відносно свинини
Свинина
Тушковану свинину вмочують у гірчично-медовий соус - Gazeta.ua
Gazeta.ua Темний колір м'яса може виказувати старший вік тварини, — каже м'ясник 45-річний Максим Ващенко із Хмельницька. — Завжди вибираю жирніші шматочки. Найкраща свинина — "мармурова" з рівномірними прожилками жиру по всьому шматку. Якщо його недостатньо ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.06.2016
Дивитись всі новини в розділі Свинина