/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мясо и мясные продукты
/ Свинина
Тушковану свинину вмочують у гірчично-медовий соус - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 06.06.2016
Новости про свинину, новости, подробности относительно свинины
Свинина
Тушковану свинину вмочують у гірчично-медовий соус - Gazeta.ua
Gazeta.ua Темний колір м'яса може виказувати старший вік тварини, — каже м'ясник 45-річний Максим Ващенко із Хмельницька. — Завжди вибираю жирніші шматочки. Найкраща свинина — "мармурова" з рівномірними прожилками жиру по всьому шматку. Якщо його недостатньо ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 06.06.2016
Смотреть все новости в разделе Свинина