/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Свинина
Свинина по-китайски - GIGAmir
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.09.2013
Новини про свинину, новинки, детальна інформація відносно свинини
Свинина
Свинина по-китайски - GIGAmir
GIGAmir Свиную шейку нарезаем ломтиками поперек волокон толщиной около 1,5 см. Можно мясо немного отбить, если вы не уверены в его мягкости. Для свежей свиной шейки это не обязательно. Каждый кусок свинины режем вдоль брусочками толщиной также 1,5 см. Отдельно готовим ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.09.2013
Дивитись всі новини в розділі Свинина