/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Київський торт в домашніх умовах: рецепт по ГОСТу - UkrMedia
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.04.2017
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Київський торт в домашніх умовах: рецепт по ГОСТу - UkrMedia
UkrMedia Готовий сироп перелийте в нову ємність, накрийте харчовою плівкою. Остудіть до кімнатної температури. В цей час розм'якшене вершкове масло потрібно збити міксером до утворення пишної повітряної маси, приблизно протягом 10 хвилин. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.04.2017
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове