/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Масложировая продукция
/ Масло сливочное
Київський торт в домашніх умовах: рецепт по ГОСТу - UkrMedia
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 02.04.2017
Новости про масло сливочное, новости, подробности относительно масла сливочного
Масло сливочное
Київський торт в домашніх умовах: рецепт по ГОСТу - UkrMedia
UkrMedia Готовий сироп перелийте в нову ємність, накрийте харчовою плівкою. Остудіть до кімнатної температури. В цей час розм'якшене вершкове масло потрібно збити міксером до утворення пишної повітряної маси, приблизно протягом 10 хвилин. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 02.04.2017
Смотреть все новости в разделе Масло сливочное