- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Базилік
Рецепт дня: запечённый батат - Рамблер/женский (пресс-релиз)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 15.04.2018
Новини про базилік, новинки, детальна інформація відносно базиліка
Базилік
Рецепт дня: запечённый батат - Рамблер/женский (пресс-релиз)
Рамблер/женский (пресс-релиз) Батат 1 кг Кешью 600 г Кукуруза (консервированная) 160 г Авокадо 120 г Соус (понзу) 20 г Масло (оливковое) 20 мл Базилик 12 г Чеснок 12 г Имбирь (сок) 12 мл Мята 8 г Лайм (сок) 4 мл Орехи (фисташки) 4 г Укроп 4 г Кинза 4 г Приготовьте соус: измельчите в блендере 600 г кешью, 12 г чеснока, 12 мл ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 15.04.2018
Дивитись всі новини в розділі Базилік