/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Масло вершкове  

Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового

Масло вершкове


Печериці маринують у цукрі - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Варені гриби промиває. На гарячій сковороді розтоплює дві ложки смальцю й 100 г вершкового масла. Кидає опеньки. — Щоб не пристали, посипаю 1-2 ложками муки й розмішую, — говорить Марія Шарапова. — За 15 хвилин дрібно ріжу туди дві ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 14.10.2013




Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове