/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Печериці маринують у цукрі - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 14.10.2013
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Печериці маринують у цукрі - Gazeta.ua
Gazeta.ua Варені гриби промиває. На гарячій сковороді розтоплює дві ложки смальцю й 100 г вершкового масла. Кидає опеньки. — Щоб не пристали, посипаю 1-2 ложками муки й розмішую, — говорить Марія Шарапова. — За 15 хвилин дрібно ріжу туди дві ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 14.10.2013
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове