/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Баранина
Как кубанцам правильно готовить позы - МК на Кубани
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.09.2018
Новини про баранину, новинки, детальна інформація відносно баранини
Баранина
Как кубанцам правильно готовить позы - МК на Кубани
МК на Кубани Для начинки обычно используется рубленая конина или баранина. На тесто: стакан воды; одно яйцо; столовая ложка растительного масла; мука — 2,5 стакана; соль — по вкусу. На фарш: баранина жирная — полкилограмма; репчатый лук — 200 г; соль и свежемолотый черный перец ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.09.2018
Дивитись всі новини в розділі Баранина